NLEx wordt Budget

NLEx wordt binnenkort Budget Alles-in-1

Budget DSL Glasvezel Thuis Diensten

Als NLEx-klant profiteer je van lage prijzen voor Internet, TV en Bellen via het netwerk van KPN. NLE en Budget Energie hebben in 2018 de krachten gebundeld om de prijzen voor energie en internet, tv en bellen zo laag mogelijk te houden. Per 13 oktober krijgt NLEx daarom een nieuwe naam, namelijk Budget Alles-in-1 (Internet, TV en Bellen). Hierdoor kunnen we onze klanten nog meer voordeel bieden.NLEx wordt Budget

Wat verandert er voor jou?
Per 13 oktober krijg je je Internet, TV en Bellen onder de nieuwe naam Budget Alles-in-1 geleverd. Ook op je factuur en op je bankafschrijving vind je deze naam terug. Uiteraard verandert het maandbedrag niet en blijven de kosten voor Internet, TV en Bellen laag. Je apparatuur blijft hetzelfde en hoef je dus niet terug te sturen.

Voor het inzien van je facturen, het wijzigen van je gegevens of je Alles-in-1-pakket, kun je per 13 oktober inloggen op MijnBudget. Hiervoor gebruik je dezelfde inloggegevens als voor Mijn NLEx. We hebben al je gegevens uit Mijn NLEx dan voor je overgezet.

Elke maand € 5,- combikorting?
Stap dan met je energie over naar Budget Energie! Klanten die Budget Alles-in-1 combineren met Budget Energie krijgen vanaf 13 oktober combikorting. Dat is € 5,- korting op je maandbedrag. Stap nu over via budgetenergie.nl.

Alles nog even op een rijtje
✓ Per 13 oktober wordt je Internet, TV en Bellen geleverd onder de nieuwe naam Budget Alles-in-1
✓ Per 13 oktober kun je terecht op MijnBudget
✓ Je inloggegevens blijven hetzelfde
✓ Je maandbedrag blijft hetzelfde en wordt afgeschreven door Budget Alles-in-1
✓ Als je klant wordt bij Budget Energie krijg je € 5,- combikorting per maand