BlackFriday

Handjevol thuis providers vandaag gestart met BlackFriday deals

DSL Glasvezel Nieuws Thuis Diensten

Vandaag zijn een aantal internet, televisie en telefonie (thuis) providers gestart met BlackFriday deals die op zijn minst voor een aantal dagen van kracht zullen zijn. ProviderLijst kan vanzelfsprekend niet achter blijven en plaatst bij de betreffende bedrijven dan dus ook de “Actie”-label om aan te geven welke providers op dit moment een aanbieding hebben lopen.

Op gebied van thuis diensten ( glasvezel, dsl) zijn er een aantal providers die BlackFriday deals hebben lopen;

BlackFriday

– KPN (meer informatie)
Wie tijdens de BlackFriday dagen kiest voor thuis diensten van KPN (Hussel) kan nu kiezen uit twee bijzondere BlackFriday deals;
– Een gratis Samsung TV UE32N5300 t.w.v. € 349,00.
– 6 maanden 50% korting op je KPN Hussel Internet.
Wees er snel bij, want voor de televisie geldt, zolang de voorraad strekt!

– T-Mobile Thuis (meer informatie)
Tijdens de Black Friday actie betaal je bij T-Mobile Thuis tijdelijk geen eenmalige aansluitkosten t.w.v. € 30,00. Verder zijn de tarieven bij T-Mobile al eigenlijk zo scherp dat een nog mooiere deal er niet in zit.

– Tele2 (meer informatie)
Tele2 houdt zich tegenwoordig alleen nog bezig met de lagere snelheid DSL verbindingen tot een snelheid van 20Mbit/s. Ook Tele2 biedt echter een leuke BlackFriday deal waarbij klanten € 22,00 per maand i.p.v. € 25,00 per maand betalen voor een internetsnelheid tot 20Mbit Internet Only abonnement.

Wij vermoeden dat ook Ziggo op korte termijn nog komt met een Black Friday deal. De “echte” Black Friday is nog niet van start gegaan, over een paar dagen weten we dus meer 😉