KPN

Fox Sports 1, Dreamworks en meer nieuwe zenders en zenderwijzigingen bij KPN.

DSL Glasvezel KPN Thuis Diensten

KPNVanaf vandaag (23 juli 2019) ontvangen alle klanten met Interactieve televisie van KPN een vernieuwde FOX Sports 1-zender op kanaal 14. Daarnaast is op kanaal 23 een nieuwe zender te vinden genaamd “DreamWorks” en op kanaal 39 de zender Njam! Daarnaast zijn nog enkele andere zenders toegevoegd/gewijzigd.

Fox Sports 1

Toont een selectie van de beste FOX Sports-programma’s en natuurlijk met live voetbal uit de Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, KNVB Beker en UEFA Europa League. Deze zender is gratis te zien voor alle iTV-klanten van KPN, XS4ALL, Telfort, NLE en enkele andere providers die het televisieaanbod van KPN aanbieden.

Dreamworks

DreamWorks is vanaf 23 juli te zien voor alle klanten met Interactieve TV van KPN, KPN iTV. En het begint met een klein aanbod, vanaf september begint Dreamworks met een volledig 24-uurs uitzendschema. Het DreamWorks-kanaal brengt geliefde filmhelden van de bioscoop naar het tv-scherm thuis om te schitteren in hun eigen tv-programma’s, met Emmy® bekroonde, originele televisieseries. Of deze zender ook bij de dochters van KPN te zien zijn is helaas niet bekend, ook is onbekend of providers als NLE deze zender doorgeven.

Overige nieuwe zenders en zenderwijzigingen.

Recent heeft KPN het zenderaanbod voor alle tv-klanten uitgebreid met njam!, Love Nature en TV538. Klanten van KPN met het Pluspakket hebben twee nieuwe zenders gekregen, 100%NL TV en Stingray Classica. Voor meer informatie over het zender-aanbod van KPN

Voor het complete aanbod aan televisiezenders kunt u terecht op de website van KPN.