Tweak verhoogt prijs van DSL-abonnementen.

ProviderLijst

TweakMet ingang van 1 oktoboer 2019 verhoogt internetprovider Tweak, de tarieven voor bestaande klanten die gebruik maken van een DSL-verbinding. Vanaf dan bedragen de kosten voor een DSL-verbinding € 35,00 per maand.

Het tarief van € 35,00 per maand geldt voor ‘alle’ DSL-abonnementen en snelheden.

Niet eens met de prijsverhoging?
Met deze prijsverhoging – welke in het nadeel van de consument is – hebben consumenten het recht de overeenkomst te ontbinden. Wanneer men een e-mail stuurt en aangeeft het abonnement te willen beëindigen, wordt deze per 1 oktober beëindigd.

Focus op glasvezel
Tweak is een provider die zich vandaag de dag vooral richt op glasvezel. Daar waar Tweak haar eigen infrastructuur heeft liggen, is dit één van de goedkoopste Gbit-providers in Nederland. Met het verhogen van de tarieven lijkt Tweak een poging te willen doen klanten te dwingen, een andere provider te zoeken zodat het zich alleen nog bezig kan houden met glasvezel.

Alternatieven
Naast Tweak zijn er nog een handjevol alternatieven. Deze providers zijn, Tele2, T-Mobile, NLEx, Online en KPN. Wanneer u woonachtig bent in een gebied waar kabel ligt, is ook Ziggo een alternatief. Is snelheid voor u belangrijk en de 4G-dekking van T-Mobile goed? Dan is wellicht “4G voor Thuis” zeker een goed alternatief.

Next Post

T-Mobile propositie wijziging en vanaf nu 2 GB per maand extra data met klantvoordeel.

Elke maand 2 GB gratis extra data met T-Mobile Klantvoordeel Op dit moment krijgen klanten met een 1, 2, 5 en 10 GB databundel, 500MB extra data wanneer men klantvoordeel ingeschakeld heeft. Dit gaat T-Mobile per 9 september 2019, flink verhogen. Vanaf nu krijgen klanten met klantvoordeel elke maand 2 […]
T-Mobile