KPN-Telfort

Telfort stopt op 26 januari met mobiele diensten…

KPN Mobiele Telefonie Telefoonproviders Telfort

KPN-TelfortKlanten van Telfort krijgen met ingang van 26 januari 2020 een vervangend abonnement bij KPN. Op deze datum zal Telfort Mobiel volledig ophouden te bestaan. Eerder dit jaar (10 januari 2019) kwam KPN al met de mededeling de merken Telfort en XS4ALL te gaan laten vallen en de kwaliteit van beide providers onder te brengen binnen haar eigen organisatie.

Telfort-klanten krijgen een KPN mobiel abonnement dat gelijkwaardig of meer data biedt, dan het abonnement dat men nu heeft. De provider kijkt welk KPN-abonnement het beste aansluit bij het Telfort-abonnement aldus een woordvoerder.

Naast de naam zullen ook de bankrekening en de factuur veranderen.

Klanten die het niet eens zijn met deze wijziging, kunnen via 0900-9596 of schriftelijk, hun overeenkomst beëindigen. Hierbij geldt dat dit binnen één maand plaats moet vinden.

Eerder dit jaar zijn prepaid klanten van Telfort omgezet naar KPN. In 2020 zullen ook de Telfort Thuis klanten worden omgezet, het is nog niet duidelijk wanneer deze klanten zullen worden omgezet. De naam Telfort zal dus nog even blijven bestaan.