T-Mobile

T-Mobile introduceert 5G ready abonnement in Nederland

Mobiele Telefonie Nieuws T-Mobile Telefoonproviders

T-MobileT-Mobile introduceert een 5G ready abonnement in Nederland. Dit nieuwe abonnement is een uitbreiding van het zeer populaire Unlimited abonnement. Naast direct toegang tot het 5G netwerk zodra dit beschikbaar is, biedt dit abonnement niet alleen zorgeloos bellen in Nederland en in de EU maar ook naar de EU en veiliger internetten. Dit nieuwe uitgebreidere Unlimited abonnement is beschikbaar vanaf februari. De prijs wordt € 37,50 per maand.

Naast 5G biedt het abonnement onbeperkt bellen vanuit Nederland naar de rest van EU, ook bevat het pakket ‘veiliger internet’ ter waarde van € 1,50. Klanten die naast T-Mobile Mobiel, ook T-Mobile Thuis (internet & TV) afnemen, krijgen € 10,00 korting en betalen hierdoor € 27,50 per maand.

Ondanks dat dit abonnement m.i.v. februari 2020 wordt aangeboden, zal het 5G netwerk pas rond de zomer live gaan, aldus de provider. Op het moment van schrijven, is het aanbod van toestellen welke 5G ondersteunen nog minimaal.

Tisha van Lammeren, Directeur Consumentenmarkt T-Mobile:
“We liggen op schema om als eerste in Nederland een landelijk dekkend 5G netwerk uit te rollen. We bieden daarom de klanten met een 5G toestel in combinatie met dit uitgebreidere Unlimited abonnement nu al de zekerheid en de primeur om als eerste toegang te krijgen tot dit allernieuwste 5G netwerk. Klanten weten nu al precies wat het allernieuwste 5G Unlimited abonnement gaat kosten en zijn klaar voor de volgende stap in telecom.”