Simyo Prepaid biedt onbeperkt internet bundel

ProviderLijst

SimyoMet ingang van 10 december 2019 biedt KPN dochter Simyo, voor € 10,00 per maand een onbeperkt mobiel internet bundel voor prepaid klanten. De maximum snelheid van deze bundel is 128Kbps en is 30 dagen geldig.

Met het onbeperkt mobiel internet bundel is het mogelijk om gebruik te maken van alle chatapps, e-mail en navigatie. Voor streaming diensten als Spotify, Disney+, Youtube, Netflix etc. is een internetbundel nodig met een datalimiet die voorzien is van een hogere snelheid.

Tevens heeft Simyo naar haar huidige assortiment internetbundels, een nieuwe bundel geïntroduceerd. De nieuwe bundel omvat een limiet van 2000MB (2GB), kent een theoretische internetsnelheid van 256Mbps download en 150Mbps upload. De nieuwe bundel kost € 12,50 per maand.

Next Post

Telfort stopt op 26 januari met mobiele diensten...

Klanten van Telfort krijgen met ingang van 26 januari 2020 een vervangend abonnement bij KPN. Op deze datum zal Telfort Mobiel volledig ophouden te bestaan. Eerder dit jaar (10 januari 2019) kwam KPN al met de mededeling de merken Telfort en XS4ALL te gaan laten vallen en de kwaliteit van […]
KPN-Telfort