KPN

KPN gestart met aanbieden onbeperkt mobiele data…

KPN Mobiele Telefonie Telefoonproviders

KPNKPN is in de week van 2 tot 8 december 2019 begonnen met het aanbieden van Onbeperkt Mobiele Data. Sinds de lancering van KPN Hussel op 8 oktober 2019, bood KPN het onbeperkt data abonnement alleen aan – in combinatie met Internet van KPN of Telfort (DSL of glasvezel) – daarin is nu verandering gekomen!

Met de nieuwe verandering die KPN deze week heeft doorgevoerd, kunnen alle klanten in het vervolg gebruik maken van een onbeperkte datalimiet. Hiermee is KPN de derde fysieke provider in Nederland die onbeperkt mobiele data aanbiedt. Tele2 en T-Mobile bieden al enkele jaren onbeperkte data aan.

Kosten KPN Onbeperkt Data

De kosten voor KPN Onbeperkt data met 150 min/sms bedragen € 36,50 per maand in geval van een overeenkomst van 2 jaar, € 37,50 per maand bij 1 jarige abonnementen en € 39,00 wanneer gekozen wordt voor een maandelijks opzegbaar contract.

Bij onbeperkt bel/sms/data zijn de kosten € 37,50 per maand in geval van een overeenkomst van 2 jaar, € 38,50 per maand bij 1 jarige abonnementen, € 40,00 wanneer gekozen wordt voor een maandelijks opzegbaar contract.

  • Net als bij T-Mobile en Tele2 geldt bij KPN dat Onbeperkt mobiele data alleen in Nederland geldt, voor andere landen in de EU geldt een limiet van 20GB per maand. Na dit limiet wordt de snelheid beperkt tot 64Kbps download en 32Kbps upload.
  • Let wel dat in Nederland, een dagelijks limiet van 5GB bestaat. Wanneer dit limiet is bereikt kan door middel van een SMS of via MijnKPN iedere keer weer, gratis 1GB extra worden aangevraagd.
  • Is er sprake van meerdere mobiele abonnementen op het zelfde adres, dan kan een klant met Onbeperkt data, maximaal 25GB delen met anderen binnen het huishouden.

 

De enige fysieke provider die achterblijft met het aanbieden van Onbeperkt Data is Vodafone. Tele2 begon de strijd waarop T-Mobile enige tijd later volgde middels het Go Unlimited abonnement. Nu ook KPN onbeperkte data aanbiedt, zal het waarschijnlijk niet lang meer duren eer ook Vodafone met een dergelijk aanbod zal gaan komen.