BlackFriday

Handjevol mobiele telefoon providers vandaag gestart met BlackFriday deals

Mobiele Telefonie Nieuws Telefoonproviders

Vandaag zijn een aantal telefoon providers gestart met BlackFriday deals die op zijn minst voor een aantal dagen van kracht zullen zijn. ProviderLijst kan vanzelfsprekend niet achter blijven en plaatst bij de betreffende bedrijven dan dus ook de “Actie”-label om aan te geven welke providers op dit moment een aanbieding hebben lopen.

Op gebied van telefonie zijn er een aantal providers die BlackFriday deals hebben lopen;

– KPN (meer informatie)
KPN heeft op dit moment een aantal smartphones in de BlackFriday-aanbieding. Onder andere de volgende toestellen maken deel uit van de BlackFriday Deals; Samsung Galaxy S10, Apple iPhone 11, Samsung Galaxy Note 10+ Dual-SIM, Apple iPhone 11 Pro, Samsung Galaxy S10e, Galaxy S10 Plus, Apple iPhone XR. De kortingen kunnen wel oplopen tot € 264,00 !
BlackFriday
Ook heeft KPN maandelijks € 6,00 korting op het Unlimited Data abonnement waarmee de kosten geen € 36,00 maar € 30,00 per maand terecht komt.

Let wel; je moet dus wel al Internet thuis van KPN afnemen wil je van bovenstaande aanbiedingen gebruik kunnen maken. Als los abonnement is dit niet verkrijgbaar.

– BEN (meer informatie)
Bij BEN betaal je tijdens de BlackFriday periode geen aansluitkosten wat je dus direct € 20,00 bespaart. Daarnaast krijg je nu meer data voor het zelfde geld.

1500MB in plaats van 1000MB
3000MB in plaats van 2500MB
5000MB in plaats van 3000MB
7000MB in plaats van 5000MB

– T-Mobile (meer informatie)
Ook T-Mobile heeft weer een BlackFriday deal, tenminste.. Bij T-Mobile krijg je weer aantrekkelijke kortingen op een aantal smartphones in combinatie met een abonnement. Enkele van de telefoons die nu in de aanbieding zijn, zijn; OPPO Reno2 256GB, Sony Xperia 5 128GB, Apple iPhone 11 128GB, Huawei P30 Pro 256GB, Samsung Galaxy S10 Plus 128GB.

– Tele2 (meer informatie)
Ook Tele2 kan natuurlijk niet achterblijven en heeft net als KPN en T-Mobile diverse smartphones in combinatie met abonnementen, tijdelijk in prijs verlaagd.

Wij verwachten dat er de komende dagen nog een aantal mobiele telefoon aanbieders zullen volgen met BlackFriday deals. Zo weten wij dat ook Vodafone vaak deelneemt aan BlackFriday en is het natuurlijk de vraag of ook Youfone, Simpel en HollandsNieuwe zullen volgen.